Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sisteme irigatii rezidentiale
1000 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sistemul de irigare este o investitie care se amortizeaza intr-un timp foarte scurt
-economiseste anual 400 ore de munca
-economiseste apa distribuind o cantitate potrivita  astfel incat sa nu se faca risipa.
-mareste valoarea pe piata a imobilului dumneavoastra
….si este si foarte comod

Executam lucrari de
-irigatii prin aspersie pentru gazon
-irigatii prin picurare pentru sere si gradini
firma noastra  monteaza si intretine in special echipamente de irigatii produse de firma toro (statele unite) dar si ale firmelor Hunter si Rain Bird.

APELATI CU INCREDERE LA SPECIALISTII NOSTRII!
PROIECTAREA SI DIMENSIONAREA SISTEMELOR ESTE GRATUITA!

Sistemele  automate de irigat prin aspersie sunt amplasate sub nivelul solului de unde duzele de stropit  se ridica la suprafata sub presiunea apei numai in timpul functionarii La incetarea stropirii acestea se retrag automat in pamant facand astfel posibila utilizarea libera a gazonului si tunderea acestuia. Duzele se monteaza pe aspersoare reglabile astfel incat sa se poata acoperi toata zona ce trebuie stropita. Functionarea intregului sistem este dirijata de un panou de comanda corelat cu un sensor perceptiv de ploaie. In cazul ploilor acest senzor de ploaie  opreste panoul de comanda si implicit stropirea.Programarea regimului de stropire va lua in considerare starea vremii precum si caracteristicile plantelor aflate pe suprafata deservita.

Sunt indicate in special pentru gazon. Ele cuprinde un ansamblu de tevi si turbine ce pot acoperi pana la 10 metri distranta. Atentie: instalarea unui sistem de irigatie ingropat necesita realizarea unui plan tehnic facut de profesionisti in acest domeniu.
Din Gura in Gura